banner1

Током претеклих 24 сата Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности запримила укупно 22 пријава грађана, од чега четири пријава кривичних дјела, једна пријава саобраћајних незгода, и једна пријава нарушавања јавног реда и мира.

У протекла 24 сата Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности запримила 33 пријаве грађана од чега једну пријаву казненог дјела Тешка тјелесна озљеда.

Пријава прометних несрећа и нарушавања јавног реда и мира није било.

Током претходна 72 сата Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности запримила укупно 67 пријава грађана, од чега једна пријава кривичних дјела, једна пријава саобраћајних незгода, и једна  пријава нарушавања јавног реда и мира.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 11 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, није било кривичних дјела, као ни нарушавања јавног реда и мира, а забиљежена је једна саобраћајна незгода.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 17 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, није било забиљежених кривичних дјела, нарушавања јавног реда и мира, као ни саобраћајних незгода.

Рачунајте на нас - ПБД БиХ

Радарске контроле

Радарске контроле од 10.06. до 16.06.2024. године

Радарске контроле од 10.06. до 16.06.2024. године

Јединица саобраћајне полиције Полиције Брчко дистрикта БиХ, поред осталих послова и задатака из сво...

Трогодишњи план рада

 

Преузмите трогодишњи план рада ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Стратешки план 2019-2023

 

Преузмите стратешки план ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Билтен Бр. 12

BiltenFinal

Жене у ПБД

Сигурни Интернет

sigInternet

UNCAC

IACD logo

Приручник "Како да се борим против корупције"

Тренутно на страници

Ко је на мрежи: 107 гостију и нема пријављених чланова

Пријава

VasaPol2

krimolovci