banner1

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 10 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, забиљежено је једно кривично дјело, док нарушавања јавног реда и мира, као ни саобраћајних незгода није било.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 15 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, забиљежена су четири кривична дјела, док нарушавања јавног реда и мира, као ни саобраћајних незгода није било.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 15 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, забиљежена су три кривична дјела и једна саобраћајна незгода, док нарушавања јавног реда и мира није било.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 24 сата запримила укупно 20 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, забиљежено је једно кривично дјело, једно нарушавање јавног реда и мира и једна саобраћајна незгода.

Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине је у оквиру својих надлежности у протекла 72 сата запримила укупно 59 различитих пријава грађана.

Током наведеног периода у области криминалитета, забиљежена су два кривична дјела, два нарушавања јавног реда и мира и једна саобраћајна незгода.

Рачунајте на нас - ПБД БиХ

Радарске контроле

Радарске контроле од 26. 02. дo 03. 03. 2024. године

Радарске контроле од 26. 02. дo 03. 03. 2024. године

Јединица саобраћајне полиције Полиције Брчко дистрикта БиХ, поред осталих послова и задатака из сво...

Трогодишњи план рада

 

Преузмите трогодишњи план рада ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Стратешки план 2019-2023

 

Преузмите стратешки план ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Билтен Бр. 12

BiltenFinal

Жене у ПБД

Сигурни Интернет

sigInternet

UNCAC

IACD logo

Приручник "Како да се борим против корупције"

Тренутно на страници

Ко је на мрежи: 89 гостију и нема пријављених чланова

Пријава

VasaPol2

krimolovci