banner1

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je u okviru svojih nadležnosti u protekla 24 sata zaprimila ukupno 17 različitih prijava građana.

Tokom navedenog perioda u oblasti kriminaliteta, nije bilo zabilježenih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira, kao ni saobraćajnih nezgoda.

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je u okviru svojih nadležnosti u protekla 24 sata zaprimila ukupno 21 različitu prijavu građana.

Tokom navedenog perioda u oblasti kriminaliteta, nije bilo zabilježenih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira, kao ni saobraćajnih nezgoda.

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je u okviru svojih nadležnosti u protekla 24 sata zaprimila ukupno 23 različite prijave građana.

Tokom navedenog perioda u oblasti kriminaliteta, zabilježena su tri događaja sa obilježjima krivičnih djela, kao i događaj od dana 17.05.2024. godine koji je okvalifikovan kao krivično djelo, zatim dva narušavanja javnog reda i mira, te dvije saobraćjane nezgode.

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je u okviru svojih nadležnosti u protekla 24 sata zaprimila ukupno 27 različitih prijava građana.

Tokom navedenog perioda u oblasti kriminaliteta, zabilježeno je jedno krivično djelo, kao i događaj od dana 17.05.2024. godine koji je okvalifikovan kao krivično djelo, zatim jedna saobraćajna nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine je u okviru svojih nadležnosti u protekla 72 sata zaprimila ukupno 49 različitih prijava građana.

Tokom navedenog perioda u oblasti kriminaliteta, zabilježena su tri događaja sa obilježjima tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Računajte na nas - PBD BiH

Radarske kontrole

Radarske kontrole od 27.05. do 02.06.2024. godine

Radarske kontrole od 27.05. do 02.06.2024. godine

  Jedinica saobraćajne policije Policije Brčko distrikta BiH, pored ostalih poslova i zadataka...

Strateški plan 2019-2023

 

Preuzmite strateški plan PBD

BOS | SRP | HRV

Trogodišnji plan rada

 

Preuzmite trogodišnji plan rada PBD

BOS | SRP | HRV

Bilten Br. 12

BiltenFinal

Žene u PBD

Sigurni Internet

sigInternet

UNCAC

IACD logo

Priručnik "Kako da se borim protiv korupcije"

Trenutno na stranici

Ko je na web-stranici: 118 gostiju i nema prijavljenih članova

Prijava

VasaPol2

krimolovci