banner1

bannerMD1

 

KonferencijaRegionalnog projekta IPA 2019KonferencijaRegionalnog projekta IPA 2019 1

Шеф Полиције Брчко дистрикта БиХ учествује на завршној конференцији Регионалног пројекта ИПА 2019 под називом “Подршка борби против тешког криминала на Западном Балкану”, која се одржава у Риму.

Регионални пројекат ИПА 2019 је трогодишњи пројекат који је званично почео 1.јула 2020. године и био је намијењен јурисдикцијама Западног Балкана, а финансиран је од стране Европске уније, Федералног министарства за економску сарадњу и развој Њемачке и Министарства унутрашњих послова Италије, са буџетом од 17.915.000 еура.

На овој конференцији представљени су резултати пројекта, приједлози за даљу изградњу институциналних капацитета, као и начини сарадње са агенцијама за провођење закона у земљама Европске уније и међународним партнерима.

Стручни референт за односе с јавношћу

портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ

Џевида Хукичевић

 

stop obustava

На основу законских овлаштења, Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине издала је рјешење о привременом обустављању саобраћаја за сва возила на приоритетном некатегорисаном путу Н17 Миладије – Дубравице Доње – Х. Брдо, због извођења радова деминирања пројекта “Бодериште”. Привремена обустава саобраћаја ће се проводити дана 03.06.2023. године у времену од 08.00 до 15.00 сати у временским интервалима од 30 минута обуставе и 15 минута пуштања саобраћаја.

У наведеном временском периоду саобраћај на мјестима обуставе ће се одвијати уз адекватне саобраћајне баријере и сигнализацију, те упуте од стране извођача, као и уз сагласност и асистенцију полицијских службеника Полиције Брчко дистрикта БиХ.

На наведеном путу нису осигурани алтернативни правци за одвијање саобраћаја.

 

Стручни референт за односе с јавношћу

портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ

Џевида Хукичевић

 

 

bannerMD1

 

Полиција Брчко дистрикта БиХ обавјештава јавност да је нестала женска особа Амра Ковачевић пронађена након што је издато саопштење о њеном нестанку.

Захваљујемо се грађанима Брчко дистрикта БиХ који су Полицији уступили информацију гдје се налази наведена особа, а Полиција наставља с предузимањем мјера из своје надлежности који се тичу наведеног догађаја.

 

 

Стручни референт за односе с јавношћу

портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ

Џевида Хукичевић

 

 

Amra Kovaćević foto

Полицији Брчко дистрикта БиХ је дана 19.05.2023. године у 20.40 сати пријављено да се истог дана око 11.00 сати од куће у непознатом правцу удаљила АМРА КОВАЧЕВИЋ рођена 1996. године у Горњем Рахићу, настањена у Брчком. Именована је средњег раста око 165 центиметара висине, крупније грађе, црне косе свезане у пунђу, а у тренутку нестанка на себи је имала зелену горњу тренерку, плаву адидас тренерку доњи дио, те дубоке плаве патике, а ради се о особи са одређеним здравственим потешкоћама.

Полицијски службеници Полиције Брчко дистрикта БиХ су одмах након пријаве предузели неопходне мјере потраге с циљем проналаска наведене особе.

С обзиром да досадашња потрага није дала резултате, Полиција Брчко дистрикта БиХ позива грађане да помогну у проналаску именоване, те уколико посједују било какве информације о женској особи АМРИ КОВАЧЕВИЋ (особа са фотографије) да исте доставе Полицији на бројеве телефона 122 и 049/233-200.

 

 

Стручни референт за односе с јавношћу

портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ

Џевида Хукичевић

Konferencija 1

Konferencija 2

Konferencija 3

Полиција Брчко дистрикта БиХ је уз Одјел за образовање Владе Брчко дистрикта БиХ партнер Мисије ОСЦЕ-а на реализацији пројекта под називом “Стоп интернет насиљу”.

Тим поводом, а о наведеној теми данас су у просторијама Полиције током конференције упознати директори и педагози основних и средњих школа, представници Удружења психолога Брчко дистрикта БиХ, те два одјела Владе Брчко дистрикта БиХ за здравство и образовање, као и Полиције.

Ријеч је о пројекту који има за циљ успостављање механизма за спречавање насиља на интернету за чију реализацију је неопходно укључивање свих релевантних учесника који својим дјеловањем могу утицати на рањиву популацију основце и средњошколце.

Данашњом конференцијом обиљежен је само почетак пројекта “Стоп интернет насиљу”чија ће реализација трајати током цијеле године.

Стручни референт за односе с јавношћу

портпарол Полиције Брчко дистрикта БиХ

Џевида Хукичевић

 

Радарске контроле

Радарске контроле од 29. 05. дo 04. 06. 2023. године

Радарске контроле од 29. 05. дo 04. 06. 2023. године

Јединица саобраћајне полиције Полиције Брчко дистрикта БиХ, поред осталих послова и задатака из сво...

Трогодишњи план рада

 

Преузмите трогодишњи план рада ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Стратешки план 2019-2023

 

Преузмите стратешки план ПБД

БОС| СРП| ХРВ

Билтен Бр. 12

BiltenFinal

Жене у ПБД

Сигурни Интернет

sigInternet

UNCAC

IACD logo

Приручник "Како да се борим против корупције"

Тренутно на страници

Ко је на мрежи: 627 гостију и нема пријављених чланова

Пријава

znacka
  • Адреса: Циглана 8, 76100 Брчко дистрикт БиХ
  • Централа: +387 (0)49 233 200
  • Факс: +387 (0)49 216 779
  • Дежурна служба: 122
  • Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Вебсајт: http://www.policijabdbih.gov.ba

VasaPol2

krimolovci

| | | | | | interpol100Logo